Veilig en betrouwbaar

Hosting

Als je een website laat bouwen dan wil je natuurlijk dat deze altijd bereikbaar is. Hiervoor heb je webhosting nodig. Bij Dutch K Design kan dat allemaal onder één dak. Lees hier meer over alle services die daar bij horen.

De Services

Domeinnaam & Hosting

Net zoals een huis een kavel nodig heeft om op te staan, zo heeft jouw website hosting nodig om op het internet te mogen…

SSL certificaat

Een SSL certificaat is niet meer weg te denken op het internet als je je klanten een veilig gevoel wil geven. Letterlijk staat SSL voor Secure Socket Layer.. 

Wordpress & plugin updates

Er wordt vaak onderschat hoeveel werk hier in zit, updates draaien. De ene update is de andere niet en regelmatig zullen er allerlei dingen aangepast..

Conversie optimalisatie

Een goede website is nooit echt af, door actief bezig te blijven met conversie optimalisatie, (ook wel CRO, dat staat voor Conversion Rate ..

Conversie rapportages & kwartaal meetings

Het doormeten van een website is een precieze klus met veel ingewikkelde data. Met mijn uitgebreide servicecontract ontvangt je elk kwartaal een overzicht..

Telefonisch support

Wanneer je één van mijn servicecontracten hebt kan je mij bellen met je vragen, ik vind het erg belangrijk om gewoon ouderwets telefonisch bereikbaar te zijn voor mijn klanten. 

Domeinnaam & hosting

Net zoals een huis een kavel nodig heeft om op te staan, zo heeft jouw website hosting nodig om op het internet te mogen. Jouw website wordt voor je gehost op mijn server en ik help jouw domeinnaam en hostingpakket beheren. Ik zorg dat deze dagelijks wordt gebackupt, zodat je altijd een herstelmogelijkheid hebt bij een fout of een hack. Mijn server beschikt over een uptime garantie van 99% en staat in Nederland (ook mijn mailserver), al je data blijft dus ook binnen Nederland.

SSL certificaat

Een SSL certificaat is niet meer weg te denken op het internet als je je klanten een veilig gevoel wil geven. Letterlijk staat SSL voor Secure Socket Layer. Dit betekent dat alle verbindingen van en naar jouw website versleuteld worden. Je kan de verbinding herkennen aan de httpS:// en het slotje in de adresbalk. De hoofdreden om een SSL Certificaat aan te schaffen is uiteraard veiligheid. Daarnaast geeft Google “https” adressen voorrang op “http” adressen in het zoekproces. Hierdoor kom je organisch hoger in de zoekopdrachten. Het is inmiddels zelfs zo dat ze “http” adressen als “onveilig” bestempelen. Je krijgt altijd standaard een SSL bij mijn hosting.

WordPress & Plugin updates

Er wordt vaak onderschat hoeveel werk hier in zit, updates draaien. De ene update is de andere niet en regelmatig zullen er allerlei dingen aangepast moeten worden zodat ook na de update de site er mooi uit blijft zien. Echter zijn ze wel essentieel! Updates zijn niet alleen voor verbeteringen in performance maar vooral ook om hackers buiten de deur te houden. Een website die niet netjes alle updates bij houdt is binnen no time zo lek als een mandje. Ik zorg ervoor dat alle updates wekelijks worden bijgewerkt en maak daar de nodige aanpassingen voor waar nodig. Één van de voordelen om bij mij hosting af te nemen. De tijd die je daarmee bespaard kan jij weer aan je eigen klanten besteden. Naast het bijwerken van alle updates vallen ook de kosten van alle licenties die benodigd zijn voor de basis van jouw site of shop in het pakket.

Conversie optimalisatie

Een goede website is nooit echt af. Door actief bezig te blijven met conversie optimalisatie, (ook wel CRO, dat staat voor Conversion Rate Optimization) zorg je dat je er bovenop zit waar jouw klanten wel en niet blij van worden op jouw site. Maar het is meer, past je social media wel bij je website? Is je website zoekmachine vriendelijk, voldoe je aan alle webrichtlijnen? Dit zijn dingen die ook steeds blijven veranderen en dus moet je site steeds blijven mee veranderen om die conversie gericht te houden. Ik help je er pro actief mee, elk maand  ga ik voor je kijken wat er geoptimaliseerd kan worden om jouw doelstellingen te behalen.

Conversie rapportages & kwartaal meetings

Het doormeten van een website is een precieze klus met veel ingewikkelde data. Met mijn uitgebreide servicecontract ontvangt je elk kwartaal een overzicht van de belangrijkste statistieken. Dit rapport geeft, naast veel handige inzichten, weer welke pagina’s het goed doen op jouw website, welke keywords gebruikt worden om jouw website te vinden en waar winst te behalen valt. Deze informatie wordt voor je verpakt in een overzichtelijk rapport zodat je in één oogopslag kunt zien hoe jouw website presteert en of de beoogde doelstellingen behaald worden. Tijdens kwartaal meetings bespreken we de voortgangen en de belangrijkste statistieken van jouw website. Ik overhandig alle data in een overzichtelijke map en presenteer dit aan jou. Daarnaast kunnen we concretere doelstellingen bepalen aan de hand van de data van het afgelopen jaar. Converteert jouw website voldoende of moeten we bijsturen?

Telefonisch support

Wanneer je één van mijn servicecontracten hebt kan je mij bellen met je vragen, ik vind het erg belangrijk om gewoon ouderwets telefonisch bereikbaar te zijn voor mijn klanten. Op die manier kunnen we meteen tot de kern van het probleem komen en kan ik je helpen met een oplossing. Hou je niet van bellen? Snap ik ook. Je kan me uiteraard mailen of contact met me zoeken door middel van de live chatfunctie hier op de site.

Zorgeloze setup

Alles voor je ingesteld zonder omkijken.

Veilige backups

Dagelijks en 30 dagen bewaard.

99% uptime garantie

Want niet online, is gemiste omzet.

Veilig en beveiligd

De server is goed beveiligd tegen hacks.

Support

Ik ben er voor je als je me nodig hebt.

Klaar om samen een project te starten?

Domeinen

Leg je domein vast

.nl € 10,-/jr

.com € 12,50/jr

.eu € 15,-/jr

.de € 12,50/jr

.be € 12,50/jr

.net € 12,50/jr

.org € 12,50/jr

.info € 12,50/jr

.co.uk € 10,-/jr

.nu € 25,-/jr

.it € 15,-/jr

.name € 12,50/jr

Hostingpakketten

 

Ik bied 2 pakketten, SLA Basis en SLA Optimaal, lees hier wat je van elk pakket kan verwachten.

SLA: Basis

 

Domeinnaam & Hosting

Wordpress updates

Plugin updates

Dagelijkse backups

99% uptime garantie

Telefonisch support

SLA: Optimaal

 

Domeinnaam & Hosting

Wordpress updates

Plugin updates

Dagelijkse backups

99% uptime garantie

Telefonisch support

Conversie optimalisatie

Conversierapport per maand

Kwartaal meetings

Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat klaar! 

Live chat

Rechtsonder in beeld kan je contact met me opnemen via live chat tijdens kantooruren.

 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL003385191B84
KvK: 80031595
IBAN: NL56ABNA0883611643
Noorderbinnensingel 140B, Groningen, GR

Open chat
1
Hulp nodig?
Dutch K Design chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?