Voor grote dromen met kleine budgetten

Het startpakket

Een website is hét online visitekaartje die niet mag ontbreken. Maar als starter is het soms puzzelen met een budget. Dutch K Design snapt dat. Daarom bied ik het startpakket. Waarbij je begint met 1 landingspagina (inlusief CTA buttons en een contactformulier) welke je met de tijd kan uitbouwen met meerdere pagina’s. Alles op je eigen tempo.

Boost jouw Online Aanwezigheid met het Website Startpakket

In de wereld van het internet is jouw website jouw digitale visitekaartje en de eerste indruk die potentiële klanten krijgen. Met mijn website startpakket leg je een sterke basis voor online succes. Ontdek hoe met een enkele, doch doeltreffende landingspagina, uitnodigende CTA-button en gebruiksvriendelijk contactformulier jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen. Leer van mijn expertise om op te vallen in de drukke online markt en meer organisch verkeer aan te trekken. Ben je klaar om je online reis te beginnen? Lees verder voor meer inzichten en tips om jouw online succes te vergroten met het website-startpakket.

Het startpakket

Speciaal voor de startende ondernemer bied ik een budget optie aan die toch de kwaliteit uitstraalt die je nieuwe bedrijf verdient. Je website is meer als je online visitekaartje, het is een bewezen tool voor aquisitie en als je deze goed inzet kan dit enorm veel opleveren.

En terwijl jouw bedrijf dan groeit, laten we stap voor stap je website meegroeien!

Wat kan je verwachten?

Ik help je met alles, het domein, je email en je websitehosting. Daarnaast zitten de volgende zaken inbegrepen bij het startpakket:

 • Professionele custom landingspagina.
 • Menubalk met je logo en fast-scroll naar onderdelen.
 • Meerdere CTA’s buttons en een contactformulier.
 • Tot 10 stockfoto’s.
 • Alles in je eigen huisstijl.
 • Custom icons die bij je huisstijl/onderwerp passen.
 • Professioneel advies in strategie.

Het startpakket uitbreiden

Het startpakket heet natuurlijk niet voor niks zo, het is een mooi startpunt voor een meer uitgebreide website. Of je dat nu wil of later.

Dit kan bijvoorbeeld de site met specifieke dienstpagina’s uitbreiden, (zeer goed voor de SEO waarde) of misschien wil je graag een blogpakket om zo elke maand (of kwartaal) een nieuwsbericht of blog te plaatsen die je dan kan delen op social media.

Wil je graag iets gaan verkopen via de site? Je kan ook het startpakket makkelijk uitbreiden met het Woocommercepakket.

De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk budget denk ik met je mee!

Je wil graag weten waar je aan toe bent qua kosten, dat begrijp ik, hierbij een aantal populaire opties als voorbeeld om het startpakket mee uit te breiden:

Nieuwe dienstpagina

Wanneer je alleen een landingspagina hebt zal een van de meest voor de handliggende toevoegingen een nieuwe dienstpagina zijn. Oftewel een pagina die specifiek over een van je diensten gaat. Dit is zeer goed voor de SEO waarde van je site en kan ik absoluut aanraden om te doen wanneer het budget dit toelaat als je graag actief bezig wil met hoger komen bij Google.

 • Nieuwe pagina voor je website.
 • Custom ontwerp die aansluit bij je landingspagina.
 • Ingericht volgens SEO waarde verhogende richtlijnen.
 • Geschatte kosten*: €225,-

De eerste dienstpagina zal ik custom voor je ontwerpen, dit kost uiteraard het meeste tijd. Hoe lang ik exact bezig ben is mede afhankelijk van de informatie die ik op de pagina moet verwerken.

Elke dienstpagina die daar op volgt kan datzelfde ontwerp voor gebruikt worden en kost dus minder tijd.

*Lees meer over het meerwerktarief hieronder.

Meerwerktarief

Eigenlijk zijn al mijn prijzen buiten het startpakket gebaseerd op mijn uurtarief. Het betreft bij allen dus om een schattig van hoe lang ik denk er voor nodig te hebben. Je kan de genoemde opties zo van me afnemen, maar als je tussendoor wat door me wil laten wijzigen dan kan dat ook gewoon op nacalculatie. Ik hanteer een stopwatchsyteem in mijn administratie en als ik dus bijvoorbeeld een kwartiertje bezig ben geweest om iets voor je te veranderen, dan is dat ook het enige wat ik zal factureren. Ik hoop het hiermee zo toegankelijk en transparant mogelijk te houden voor al mijn klanten.

 • Kosten: €75,- per uur.

Uiteraard is het altijd mogelijk om voor die tijd een opdracht met me door te nemen wat de geschatte kosten zullen zijn om zo verassingen te voorkomen en je precies weet waar je aan toe bent.

Blogpakket

Wat krijg je:

 • Blog/nieuws overzichtspagina
 • Sectie op de homepage waar de 3 meest recente blogs getoond worden.
 • Blogtemplate om makkelijk zelf te bewerken en posten.
 • Kosten: €225,-

Ik zal met je doornemen hoe zelf een blogpost kan creeren en posten. Wanneer je dit niet ziet zitten of er gewoon geen zin in hebt om dat zelf te doen doe ik het uiteraard ook graag voor je.

Woocommercepakket

Wat krijg je:

 • Wocommerce plugin installatie
 • Bijbehorende pagina’s inrichten, denk aan productoverzicht pagina, productpagina, checkout pagina, accountpagina.
 • Producten invoeren, 1 of meerdere (in overleg)
 • Woocommerce winkelwagen checkout test rondes.
 • Mollie kopppelen (om gebruik te kunnen maken van iDeal)
 • Kosten vanaf (afhankelijk van de hoeveelheid producten): €600,-

Ik zal met je doornemen hoe zelf je producten kan toevoegen. Ik kan begeleiding geven bij het instellen van zaken zoals het betalingsproces (Molie, Paypal etc) en verzendingsproces van de producten.

Neem gerust contact op voor een offerte op maat, op basis van jouw wensen en budget kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Bij een website hoort ook hosting

Natuurlijk heb ik een goede reden om dit startpakket zo voordelig aan te bieden, namelijk om jou als gewaardeerde klant te verwelkomen en tegelijkertijd (beginnende) ondernemers een helpende hand te bieden!

Een website kan immers niet goed functioneren zonder betrouwbare hosting, en dat is precies wat ik ook te bieden heb. Ik begrijp de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben, en daarom sta ik voor je klaar met ondersteuning voor je domein, SSL-certificaat, regelmatige updates, e-mailvoorzieningen en uitstekende klantenservice. Neem gerust een kijkje bij mijn hostingpakketten door op de knop hieronder te klikken:

Klaar om samen een project te starten?

Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat klaar! 

Live chat

Rechtsonder in beeld kan je contact met me opnemen via live chat tijdens kantooruren.

 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL003385191B84
KvK: 80031595
IBAN: NL56ABNA0883611643
Noorderbinnensingel 140B, Groningen, GR

Open chat
1
Hulp nodig?
Dutch K Design chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?