Studio Brinkstraat
Ik mocht voor Studio Brinkstraat, een modern ingerichte B&B in het hart van Hoogeveen, een website maken met de mogelijkheid de accommodatie via de website te boeken. Een leuke uitdaging om weer eens af te wijken van een standaard website!

Opdrachtgever

Gebruikte technieken

Opgeleverd

 • Startpakket
 • UI / UX
 • 1 landingspagina
 • 5 boekingspagina’s
 • Boekingmodule en koppeling met AirBnB en Booking.com
 • Icons
 • Logo
 • Stockfoto’s

Overig

 • Analytics
 • CRO
 • Hosting
 • SSL

Gebruik van kleur Gebruik van font Gebruik van icons

#48487F
#7d7e82
#ededed
#FFFFFF
#000000

Aa

Raleway Bold 50pt

Raleway Regular 22pt

Raleway Bold 14pt

Raleway Regular 11pt

Omdat er geen logo was heb ik even een bestandje hiervoor gecreeerd door simpelweg de naam in een dik (Bold) en dun(Regular) lettertype Raleway neer te zetten in de kleur die we voor de site gekozen hadden. Als Favi heb ik hiervoor de afkorting gebruikt met hetzelfde Bold/Regular gebruik van het lettertype.

Voor een speels effect heb ik hier en daar een stukje heide erin gezet. Dit sluit mooi aan bij het kleurenschema, de lokatie en de afbeeldingen die gebruikt zijn.

Startpakket

Bij een startpakket hoort één landingspagina en daar willen we natuurlijk het beste van maken. Dus alle onderwerpen komen op die pagina. Elk onderdeel heeft zo zijn eigen achtergrond en via het menu kom je via een fastscroll makkelijk bij het betreffende onderdeel. Hierdoor lijkt het ook net een complete website met verschillende pagina’s.

We hebben Mason Gallery met Lazy Load erin gezet en meerdere carousellen die vertellen over de pakketten die bij je boeking besteld kunnen worden en de vele activiteiten die er in de omstreken te bieden zijn om een veblijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Screencapture Landingspagina Studio Brinkstraat
Screencapture Landingspagina Studio Brinkstraat
Screencapture Accomodatie Studio Brinkstraat
Screencapture Accomodatie Studio Brinkstraat

Boekingpagina's Algemene voorwaarden

Bij Studio Brinkstraat heb ik naast het startpakket ook nog een speciale boekingsmodule ingebouwd. Hier waren extra pagina’s nodig om het boekingsproces makkelij te laten verlopen. Zo hebben we een pagina waar de accomodatie beter bekeken kan worden samen met de beschikbaarheid. Deze beschikbaarheid is gekoppeld aan de agenda’s die ook op AirbnB en Booking.com voor deze accomodatie gebruikt worden om dubbele boekingen te voorkomen. Daarnaast is er een pagina om te boeking te voltooien en een duidelijke algemene voorwaarden waarmee men akkoord gaat wanneer er een reservering gemaakt wordt.

"Als starter wil je het liefst zo weinig mogelijk kosten maken, daarom kan je bij Dutch K Design voor een startpakket kiezen die meegroeit met je bedrijf."

Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat klaar! 

Live chat

Rechtsonder in beeld kan je contact met me opnemen via live chat, dit is beschikbaar tijdens de uren:
ma-vrij: 9.00 tot 18.00

Bedrijfsgegevens

BTW: NL003385191B84
KvK: 80031595
IBAN: NL56ABNA0883611643
Noorderbinnensingel 140B, Groningen, GR