Ontdek: Studio Brinkstraat, Een Modern Webdesign Project door Dutch K Design
Ontdek hoe Dutch K Design Studio Brinkstraat heeft geholpen bij het creëren van een moderne en gebruiksvriendelijke website voor hun Bed & Breakfast in Hoogeveen. Lees meer over het ontwerp, de fotografie, de content en de online marketingstrategie die zijn gebruikt om Studio Brinkstraat te helpen meer klanten aan te trekken en hun online reputatie te verbeteren.

Opdrachtgever

Gebruikte technieken

Opgeleverd

 • Startpakket
 • UI / UX
 • 1 landingspagina
 • 5 boekingspagina’s
 • Boekingmodule en koppeling met AirBnB en Booking.com
 • Icons
 • Logo
 • Stockfoto’s

Overig

 • Analytics
 • CRO
 • Hosting
 • SSL

Studio Brinkstraat: Een Moderne Website Voor Een Bed & Breakfast Door Dutch K Design

 

Introductie

 

Het hebben van een professionele en aantrekkelijke website is tegenwoordig van essentieel belang voor elk bedrijf, inclusief bed & breakfasts. Studio Brinkstraat, een bed & breakfast in het schilderachtige Nederlandse stadje Hoogeveen, begreep dit en besloot om Dutch K Design in te huren om hun website te ontwerpen en ontwikkelen.

In dit artikel zullen we bespreken hoe Dutch K Design erin slaagde om een moderne website voor Studio Brinkstraat te maken die de essentie van de bed & breakfast vastlegt en tegelijkertijd de gebruikerservaring verbetert. Lees verder om te ontdekken hoe dit project is uitgevoerd en welke lessen we kunnen leren van de aanpak van Dutch K Design.

Een Modern Ontwerp

Een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe website van Studio Brinkstraat is het moderne en stijlvolle ontwerp. Dutch K Design begon met het begrijpen van de merkidentiteit en de visie van de bed & breakfast, om vervolgens een ontwerp te creëren dat bij hun behoeften past.

Het ontwerp van de website is minimalistisch en strak, met veel witruimte en duidelijke navigatie-elementen. De kleuren van de website zijn geïnspireerd op de omgeving van de bed & breakfast, met tinten heide en lavendel blauw die terug te vinden zijn in het landschap rondom Deventer.

Een ander belangrijk aspect van het ontwerp is de responsiviteit van de website. De website is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten, wat betekent dat gebruikers de site kunnen bekijken en gebruiken op elke schermgrootte.

Gebruik van kleur Gebruik van font Gebruik van icons

#48487F
#7d7e82
#ededed
#FFFFFF
#000000

Aa

Raleway Bold 50pt

Raleway Regular 22pt

Raleway Bold 14pt

Raleway Regular 11pt

Omdat er geen logo was heb ik even een bestandje hiervoor gecreeerd door simpelweg de naam in een dik (Bold) en dun(Regular) lettertype Raleway neer te zetten in de kleur die we voor de site gekozen hadden. Als Favi heb ik hiervoor de afkorting gebruikt met hetzelfde Bold/Regular gebruik van het lettertype.

Voor een speels effect heb ik hier en daar een stukje heide erin gezet. Dit sluit mooi aan bij het kleurenschema, de lokatie en de afbeeldingen die gebruikt zijn.

Gebruikerservaring

Naast het ontwerp was het verbeteren van de gebruikerservaring een ander belangrijk doel van de nieuwe website van Studio Brinkstraat. Dutch K Design heeft dit gedaan door de site gebruiksvriendelijker te maken en door de informatie op de site te organiseren op een manier die gemakkelijk te begrijpen is.

Een van de manieren waarop ze dit hebben gedaan, is door een eenvoudige en duidelijke navigatiestructuur te creëren. Gebruikers kunnen eenvoudig door de verschillende pagina’s van de site navigeren en de informatie vinden die ze zoeken.

Een ander aspect dat de gebruikerservaring verbetert, is de snelheid van de website. Door ervoor te zorgen dat de website snel laadt, kunnen gebruikers snel vinden wat ze zoeken en blijven ze geïnteresseerd in de inhoud van de site.

Fotografie en Content

Naast de fotografie heeft Dutch K Design ook gezorgd voor boeiende en relevante content op de website van Studio Brinkstraat. Dit omvat een beschrijving van de kamers en voorzieningen van de bed & breakfast, evenals informatie over de geschiedenis en cultuur van Hoogeveen en de omliggende regio.

De content is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat Studio Brinkstraat hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer gebruikers zoeken naar accommodatie in Deventer en omgeving. Hierdoor krijgt de bed & breakfast meer zichtbaarheid en kan deze potentiële klanten aantrekken.

Conclusie

Al met al heeft Dutch K Design een moderne, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website gecreëerd voor Studio Brinkstraat, waarmee de bed & breakfast haar online aanwezigheid en reputatie kan verbeteren. Door een ontwerp te maken dat de essentie van het merk vastlegt en te zorgen voor boeiende content en fotografie, heeft Dutch K Design ervoor gezorgd dat gebruikers worden geïnspireerd om Studio Brinkstraat te boeken voor hun volgende verblijf in Hoogeveen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van uw bed & breakfast-website, dan is Dutch K Design zeker een goede keuze. Mijn expertise in webdesign en online marketing kan je helpen om jullie bedrijf naar het volgende niveau te tillen en meer klanten aan te trekken.

Een ander aspect dat de gebruikerservaring verbetert, is de snelheid van de website. Door ervoor te zorgen dat de website snel laadt, kunnen gebruikers snel vinden wat ze zoeken en blijven ze geïnteresseerd in de inhoud van de site.

Screencapture Landingspagina Studio Brinkstraat
Screencapture Landingspagina Studio Brinkstraat

Startpakket

Bij een startpakket hoort één landingspagina en daar willen we natuurlijk het beste van maken. Dus alle onderwerpen komen op die pagina. Elk onderdeel heeft zo zijn eigen achtergrond en via het menu kom je via een fastscroll makkelijk bij het betreffende onderdeel. Hierdoor lijkt het ook net een complete website met verschillende pagina’s.

We hebben Mason Gallery met Lazy Load erin gezet en meerdere carousellen die vertellen over de pakketten die bij je boeking besteld kunnen worden en de vele activiteiten die er in de omstreken te bieden zijn om een veblijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Screencapture Accomodatie Studio Brinkstraat
Screencapture Accomodatie Studio Brinkstraat

Boekingpagina's Algemene voorwaarden

Bij Studio Brinkstraat heb ik naast het startpakket ook nog een speciale boekingsmodule ingebouwd. Hier waren extra pagina’s nodig om het boekingsproces makkelij te laten verlopen. Zo hebben we een pagina waar de accomodatie beter bekeken kan worden samen met de beschikbaarheid. Deze beschikbaarheid is gekoppeld aan de agenda’s die ook op AirbnB en Booking.com voor deze accomodatie gebruikt worden om dubbele boekingen te voorkomen. Daarnaast is er een pagina om te boeking te voltooien en een duidelijke algemene voorwaarden waarmee men akkoord gaat wanneer er een reservering gemaakt wordt.

"Als starter wil je het liefst zo weinig mogelijk kosten maken, daarom kan je bij Dutch K Design voor een startpakket kiezen die meegroeit met je bedrijf."

Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat klaar! 

Live chat

Rechtsonder in beeld kan je contact met me opnemen via live chat tijdens kantooruren.

 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL003385191B84
KvK: 80031595
IBAN: NL56ABNA0883611643
Noorderbinnensingel 140B, Groningen, GR

Open chat
1
Hulp nodig?
Dutch K Design chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?