HUISSTIJL

Logo | Visitekaartjes | Briefpapier | Social Media Branding | Flyers, brochures & whitepapers | Posters

 

Trek de aandacht van jouw publiek met een custom logo & doordachte huisstijl

Een doordachte huisstijl zorgt ervoor dat je professioneel overkomt en makkelijk herkenbaar bent voor je klanten. Heb jij al eigen logo? Heb je al eens nagedacht over wat jouw kleuren over je bedrijf zeggen?

Branding

Logo & huisstijl

Social Media

Banners & content

Drukwerk

Flyers & Posters

Wat valt onder een huisstijl

Logo

Het begint met een idee, een ontwerp en van daar uit gaan we verder denken, wat moet jouw bedrijf uitstralen?
Ik denk met je mee!

Visitekaartjes

Tuurlijk kan je een simpel ontwerp van het internet trekken, maar je maakt pas echt indruk met een custom kaartje, waar echt over is nagedacht.

Social media branding

Want je wil graag gezien worden, even een melding zo nu en dan is niet genoeg. Je wil posts die er echt uit springen!

Flyers & Posters

Reclame online is natuurlijk heel hip, maar offline reclame maken is nog net zo belangrijk! 

Brochures

Online kan hij als whitepaper, druk je hem af dan heb je een brochure. Zeg maar waar je de vouwranden wil.

Huisstijl handboek

Het huisstijl handboek helpt om ervoor te zorgen dat de huisstijl consistent en professioneel is op alle communicatie-uitingen en kan ook nuttig zijn voor externe partijen die materialen voor het bedrijf maken.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is het visuele uiterlijk van een bedrijf of organisatie. Dit omvat elementen zoals het logo, de kleuren, de typografie en het beeldmerk. Een huisstijl is belangrijk omdat het helpt om een professionele en consistente indruk te maken op het publiek.
Een goede huisstijl is herkenbaar en onderscheidend. Het helpt om een bedrijf te positioneren en te onderscheiden van de concurrentie. Een sterk merkimago kan leiden tot meer vertrouwen bij de klant en kan bijdragen aan het succes van een bedrijf.

Een huisstijl is ook belangrijk voor SEO (Search Engine Optimization). Door gebruik te maken van consistente en relevante huisstijl elementen op de website, kan de website beter geïndexeerd worden door zoekmachines. Dit kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten, wat kan leiden tot meer bezoekers en potentiële klanten.

 

 

Huisstijl ontwikkelen

Het is belangrijk om een huisstijl te ontwikkelen die past bij de identiteit van een bedrijf of organisatie. Om dit vast te stellen doen we een uitgebreide intake waar ik onderzoek doe welke stijlen en kleuren het beste jullie identiteit uit doet stralen. Op basis hiervan ga ik dan aan de slag.

Ik lever dan een logo, het briefpapier en visitekaartjes aan. Desgewenst kan ook gekozen worden voor een huisstijl handboek die binnen het bedrijf door iedereen geraadpleegd kan worden zodat alle uitingen, zowel online als offline hieraan voldoen. Het huisstijlpakket is verder uit te breiden met flyers, poster en brochures. Dit kan uiteraard zowel direct als later.

Door een consistente huisstijl te gebruiken op alle marketingmaterialen, van de website tot aan drukwerk en social media, kan een bedrijf een professionele en vertrouwde indruk maken op het publiek.

Bij het afnemen van een volledige huisstijl krijg je altijd een USB met daarop alle afbeeldingen en documenten die ik voor jullie heb ontworpen, zodat deze makkelijk door iedereen binnen het bedrijf gebruikt kunnen worden.

Klaar om samen een project te starten?

Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat klaar! 

Live chat

Rechtsonder in beeld kan je contact met me opnemen via live chat tijdens kantooruren.

 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL003385191B84
KvK: 80031595
IBAN: NL56ABNA0883611643
Noorderbinnensingel 140B, Groningen, GR

Open chat
1
Hulp nodig?
Dutch K Design chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?