Voor grote en kleine opdrachten

Webdesign

Of je nu een starter bent die met een klein budget wil beginnen of je hebt een flinke custom redesign klus en je weet niet waar je moet beginnen, ik ben de webdesigner die kan je helpen!

Webdesign & Woocommerce

De basis. Het begint met een idee, een ontwerp en van daar uit gaan we verder denken, wat moet jouw bedrijf uitstralen? Samen komen we met een strategie, of het nu een website of webshop is!

Uitvoering

Als webdesigner ontwerp ik alle websites zelf, dankzij mijn uitgebreide kennis van code, WordPress en alle tools & technieken die ik voor handen heb. Daardoor komt hier een degelijk en gebruiksvriendelijk product uit.

Onderhoud

Een website is nooit echt af, daarom is het belangrijk om ook na de livegang te blijven verbeteren en optimaliseren. Daarom zijn mijn servicecontracten ook zo handig, zo blijf je steeds op de hoogte van wat er verbeterd kan worden.

Werkwijze

Dankzij mijn jaren ervaring als vormgever, technisch specialist bij een hostingpartij en vervolgens als webdesigner en -developer bij een marketingbureau kan ik nu breed adviseren en weet ik waar ik het over heb.

We beginnen met een uitgebreide intake om duidelijk te krijgen wat het doel van de site is, wat voor soort klanten jullie willen aanspreken op welke platformen we ons gaan richten. Zo maken we samen een plan met een duidelijke visie, verdelen we de taken, wie schrijft de teksten en wie zorgt voor de foto’s en plaatjes en dan ga ik voor jullie aan de slag!

Grote dromen klein budget?

Speciaal voor de startende ondernemer bied ik een budget optie aan die toch de kwaliteit uitstraalt die je nieuwe bedrijf verdient. 

Klaar om samen een project te starten?

Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat klaar! 

Live chat

Rechtsonder in beeld kan je contact met me opnemen via live chat tijdens kantooruren.

 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL003385191B84
KvK: 80031595
IBAN: NL56ABNA0883611643
Noorderbinnensingel 140B, Groningen, GR

Open chat
1
Hulp nodig?
Dutch K Design chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?